Personal training

Personal training is de meest specifieke vorm van begeleiding. Het is 1op1 en daarom zal de aanpak volledig op jouw niveau en doelstelling afgestemd worden. Wat je niveau ook is, de training zal er passend op aansluiten zodat jij op een verantwoorde en veilige manier uitgedaagd zal worden. Progressie boeken betekent immers buiten je comfortzone treden, Personal training is de meest veilige en efficiënte manier om dat te doen.

Voeding

Naast training speelt voeding uiteraard ook een bepalende rol. Training is de prikkel, voeding is de bouwsteen. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Begeleiding in voeding zit standaard bij Personal Training in. Dit bestaat uit een theorie gedeelte (kennis hebben van hoe voeding het lichaam kan beïnvloeden is een essentiële stap naar een gezonder eetpatroon), recepten waar je meteen mee aan de slag kunt en indien gewenst een op maat gemaakt schema.

Meten is weten

Progressie kun je meten. Daarom zullen we met regelmaat metingen plannen om de voortgang in kaart te brengen. Uitkomsten hiervan zullen ook weer leidend zijn voor de plan van aanpak. Bij metingen kun je denken aan lichaamsmetingen zoals gewicht, vetpercentage, omvang maar ook prestaties zoals krachttesten bij verschillende oefeningen.

Open Gym

Als Personal Training klant kun je tegen een kleine meerprijs gebruik maken van Open Gym. Lees hier meer over Open Gym.