VYTAL vitaliteitssoftware

Voor de beste resultaten speelt voeding een doorslaggevende rol. Hiervoor maken wij gebruik van de vitaliteitssoftware van VYTAL.

Gezond eten wordt vaak geassocieerd met beperkingen en saaie, repeterende maaltijden. Dat is nu verleden tijd! Grip op je kcal inname, eindeloos variëren en volledig aan te passen aan jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.. deze app maakt het een stuk eenvoudiger!

Hoe werkt het?

Eerst bepalen we je kcal budget. Dit doen we op basis van je startgewicht, leefstijl en doelstelling. Vervolgens kijken we wat een passende verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten is voor jou en jouw doelstelling/streefgewicht. Dit stel ik als coach uiteraard allemaal voor je in. 

Daarna is het tijd voor jouw inbreng. We kunnen namelijk al jouw voorkeuren meenemen en dit eventueel per maaltijd instellen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je ontbijt binnen 10 minuten klaar moet zijn, dat je het liefst brood eet bij de lunch of dat je vegan bent. Allergieën, intoleranties en/of producten die je gewoon niet lust, kunnen worden uitgesloten zodat deze niet in je schema komen.


Op basis van het gestelde kcal budget en de aangegeven voorkeuren plant de app je maaltijden steeds voor 14 dagen vooruit waarbij geen dag hetzelfde hoeft te zijn (tenzij dat je voorkeur heeft). Alle maaltijden zijn volledig uitgeschreven qua bereidingswijze, hoeveelheden en voedingswaarde. Zijn er maaltijden gepland die je niet aanspreken? Dan druk je simpelweg op de refresh knop voor een vervangende maaltijd. Hoe dan ook.. je blijft ALTIJD binnen je kcal budget maar dan op een manier zoals JIJ het wil.