Dè outdoor gym van Groningen!

Sinds 2017 zijn alle trainingen buiten. Wat begon met Personal Training onder een simpele partytent is uitgegroeid tot een echte outdoor gym met vele mogelijkheden en een grote overkapping om je te beschermen tegen weersinvloeden.

Naast Personal training is er Small Group Training, groepsles (Power Hour) en vrije training (Open Gym). Kijk voor meer info bij ‘Aanbod’.

Wie ben ik?

Mijn naam is Robbin Bossen. Al vanaf jonge leeftijd (13) staat krachtsport centraal in mijn leven. Naast vele jaren ervaring met krachttraining heb ik enkele keren meegedaan met bodybuilding wedstrijden wat zowel op fysiek als mentaal vlak een unieke ervaring is geweest.

Ervaring als trainer is belangrijk. Zeker binnen deze branche lijken mensen daar veel waarde aan te hechten. Echter minstens zo belangrijk (zo niet belangrijker) is scholing en kennis. Mijn studieloopbaan kwam/komt dan ook voort uit mijn liefde voor krachtsport. Eerst heb ik Sport & Bewegen aan het Alfa College gevolgd waar ik onder andere Fitness A en B heb gehaald. Vervolgens ben ik Voeding & Diëtetiek gaan studeren aan de Hanzehogeschool. En ook nu ik een succesvol bedrijf heb, blijf ik leren. Zo ben ik momenteel bezig met de PT cursus van Menno Henselmans om up-to-date te blijven van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Ons vak staat nooit stil. Op het moment dat je denkt alles te weten en niet meer hoeft te leren, doe je jezelf en je klanten tekort. Never stop learning!