Personal Training

Personal training staat voor kwaliteit, aandacht, veiligheid en maatwerk. De training wordt volledig toegespitst op jou en jouw doelen. Oefenvormen, gewichten, intensiteit en dosering worden afgestemd op jouw niveau. Resultaat boeken betekent dat je buiten je comfortzone moet treden. Personal training is de meest veilige manier om dat te doen!

Personal training kan 1op1 of in groepjes van 2, 3 of 4 personen. Er is geen instapniveau en er is geen excuus om het niet te doen, iedereen kan het!

Klik hier voor meer info over pakketten.

Training locatie

Er gaat niets boven de zuurstofrijke buitenlucht! Trainingen vinden plaats op het terrein van V.V. Veelerveen.

Materiaal

Kettlebells vormen een belangrijk onderdeel van de trainingen. Ze zijn enorm veelzijdig, toe te passen voor vele doelstellingen en tevens onverwoestbaar. Daarnaast zijn ze ook een goede leermeester! Kettlebells confronteren je meteen wanneer je de oefening niet uitvoert zoals bedoelt. 

Naast kettlebells wordt de training aangevuld met banden, touwen, slamballen, hamers, plyo boxen en slee-werk. 

Laat je hierdoor niet afschrikken. Met de juiste opbouw kan iedereen dit!

Tussentijdse evaluatie

Om de voortgang bij te houden kunnen we met regelmaat (bijvoorbeeld elke 14 dagen) een evaluatiemoment plannen. Hier zullen we de stand van zaken bespreken en herhalen we de meting zoals we tijdens de intake hebben gedaan.

Deze evaluatiemomenten zijn leidend voor de opzet van de training en eventuele aanpassingen in het voedingsadvies