Groepslessen

Op termijn zal het aanbod groepslessen toenemen. De eerste groepslessen die zijn opgenomen in het aanbod zijn de kettlebell sessies. Hou deze pagina in de gaten, mocht je geïnteresseerd zijn in toekomstige groepslessen!

Kettlebell sessies 

Volwaardige training in slechts 30 minuten? Dat kan! Kettlebells zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Veelzijdig, compact, onverwoestbaar en ideaal voor oefeningen waar vele spieren tegelijk worden getraind (=tijdsefficiënt).

Of je nou je vetverbranding wil stimuleren, spieren wil ontwikkelen of je techniek wil verfijnen.. deze les is voor jou! Het is geen les voor gezelligheid maar voor hard werken! Het zal soms even afzien zijn, maar dat is het allemaal waard en voor je het weet ben je weer klaar. 

Wanneer

Beginnersgroep (Kettlebell Basics): woensdag/vrijdag avond

Gevorderde groep (Kettlebell HIT): woensdag/vrijdag avond

Bij voldoende aanmeldingen starten we in de laatste week van maart. We werken in blokken van 6 lessen/weken. Later instromen is niet mogelijk. Na 6 weken volgt een andere invulling van de les en is de inschrijving weer open voor nieuwe deelnemers.

Kosten

Rittenkaart van 6 lessen voor € 30,-. De rittenkaart is hier aan te schaffen. Gemiste lessen zijn niet in te halen. 

Inschrijven

Stuur een mail naar info@nutrimove.nl of gebruik het contactformulier. Geef aan of je al ervaring hebt met kettlebells en of jouw voorkeur uitgaat naar de woensdag of vrijdag avond. 

Locatie

Sportpark Veelerveen.